top of page

NETWORK CLASS ADVANCED - PITA
 

VOOR WIE?

Elke AV technicus die zijn basiskennis over netwerken wil bijschaven en iets dieper wil ingaan op de praktische kant van verschillende AV netwerkprotocollen.

DOOR WIE?

Pita Tanghe, freelance audio engineer met specialisatie in draadloze audio en intercom systemen. 
Pita is door zijn intercom specialisatie ervaren met veel verschillende netwerkprotocollen en het combineren ervan. Hij bedacht en programmeerde verschillende systemen voor high-end modeshows van onder andere Moncler en Burberry en op verschillende corporate events.

INHOUD

  • In depth uitwerking van de basis network class in de praktijk. Als de eerste dag 70 % theorie is en 30 % praktijk doen we het de 2e dag andersom.

  • Het maken van netwerken: creeëren van VLANS, subnetten, trunking configuraties, toepassen met verschillende merken zoals Luminex, Sicso. Bekijken en implementeren van verschillende protocollen: DANTE, AVB,  sACN, …

WAAROM?

Door de digitalisatie en almaar groeiende potentie van IT-netwerken zijn deze ook in onze wereld niet meer weg te denken.

Zowel audio, licht als video gebruiken verschillende netwerkprotocollen die ons tal van mogelijkheden geven, maar daardoor kan het soms ook heel complex worden.

In deze cursus bekijken we hoe we die netwerken zo efficiënt mogelijk kunnen aanpakken.

bottom of page